تبلیغات

گردنبند مرغ آمين
از سریال محبوب و دیدنی شهرزاد ، با جنس استیل عالی ، طراحی بی نظیر و شگفت انگیز ، گردنبندی زیبا با ظاهری متفاوت ، نمادی از عشق و محبت، مناسب با هر سلیقه ای
جذاب ترین هدیه برای کسی که دوستش دارید

چگونه ویزای کره جنوبی بگیریم؟

کره جنوبی یکی از کشورهای آسیای شرقی است که شهروندان ایرانی باید پیش از سفر به آنجا برای تهیه ویزا اقدام کنند.

مقاله‌ مرتبط:

کره جنوبی با نام رسمی جمهوری کره یکی از کشورهای شبه جزیره کره در شرق آسیا است. سئول، پایتخت این کشور، از بزرگترین شهرهای دنیا و دومین محدوده متروپولیتن در دنیا محسوب می‌شود. علاوه بر این، این شهر قدمتی بالغ بر ۲۰۰۰ سال دارد و از این‌رو، گردشگران می‌توانند در سفر به کره از جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و طبیعی این کشور بازدید کنند. البته شهروندان ایرانی پیش از سفر به کره جنوبی باید با مراجعه به سفارت این کشور در تهران برای تهیه ویزا اقدام کنند.

ویزای کره جنوبی

انواع ویزای کره جنوبیویزای تجاریویزای تحصیلیویزای کنفرانس، سمینار، نمایشگاه علمیویزای دیدار خانوادگی نوع اول (اگر دعوت کننده کره‌ای باشد)ویزای دیدار خانوادگی نوع دوم (اگر دعوت کننده ایرانی باشد)ویزای توریستیمدارک لازم برای تهیه ویزای توریستی کره جنوبی

ویزای کره جنوبی

تمام مدارک زیر باید به انگلیسی ترجمه شوند، اما نیازی به تاییدیه دادگستری یا وزارت امور خارجه ندارند.

۱. اصل پاسپورت با امضا به همراه گذرنامه‌های قبلی.

الف) مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود.

ب) ارائه پاسپورت جداگانه برای هر نفر الزامی است.

۲. شش قطعه عکس ۵٫۴ در ۵٫۳ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا مشخص باشد. عکس باید حداکثر برای ۶ ماه اخیر باشد و مشابه عکس ویزا یا پاسپورت‌های قبلی نباشد.

۳. اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از تمام صفحات آن

۴. اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی. ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامی است. زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی

ب) سپرده‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود (ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت باید به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک باشد؛ همچنین، حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال است.)

۵. اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی به همراه تاییدیه مرخصی، سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

د) بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب/آخرین آگهی تغییرات.

ی) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ز) دانش‌آموزان، دانشجویان (اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل)؛ برای دانش‌آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیر مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

۶. برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند، رضایت‌نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

۷. اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌های خانه‌دار.

ویزای کره جنوبی

نکته‌های مهمحضور کلیه مسافران برای انگشت نگاری در سفارت الزامی است.اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.چک رمزدار یا ضمانت‌نامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰‌,۰۰۰,۰۰۰ ريال در وجه آژانس محل ثبت‌نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات. بعد از بررسی مدارک، در صورت نیاز به ضمانت‌های بیشتر، متعاقبا اعلام می‌شود.کپی مدارک روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.لازم به ذکر است علاوه بر مدارک مذکور مورد نیاز جهت اخذ ویزا، بسته به تشخیص بخش کنسولی سفارت و نوع ویزای متقاضی، ممکن است مدارک دیگری نیز از متقاضی ویزا مطالبه شود.هزینه صدور ویزای کره حنوبی

طبق اطلاعیه مندرج در وب‌سایت سفارت کره جنوبی هزینه صدور انواع ویزای این کشور به شرح زیر است:

نوع ویزاهزینهویزای یکبار ورود (تا ۹۰ روز اقامت)۵۰ دلار آمریکاویزای یکبار ورود (بیش از ۹۰ روز اقامت)۸۰ دلار آمریکاویزای دوبار ورود۹۰ دلار آمریکاویزای ورود به دفعات۱۲۰ دلار آمریکاویزای یکبار ورود اکسپرس (تا ۹۰ روز اقامت)۱۰۰ دلار آمریکاویزای یکبار ورود اکسپرس (بیش از ۹۰ روز اقامت)۱۶۰ دلار آمریکاویزای دوبار ورود اکسپرس۱۸۰ دلار آمریکا

 هزینه ویزا غیر قابل بازگشت است و باید به دلار آمریکا بصورت نقدی موقع تحویل مدارک پرداخت شود.

مراحل درخواست ویزای کره جنوبی

متقاضیان ویزای توریستی برای دریافت ویزا باید به یکی از آژانس‌های معرفی شده از جانب سفارت مراجعه کنند.

سفارت کره جنوبی در ایران

ویزای کره جنوبی

نشانی: تهران، میدان ونک، خیابان شیخ بهائی، کوچه دانشور غربی، پلاک ۲صندوق پستی: ۳۵۸۱-۱۱۱۵۵شماره‌های تماس: ۴-۸۸۰۵۴۹۰۰-۰۲۱نمابر: ۸۸۰۵۴۸۹۹پست الکترونیک: emb-ir@mofa.go.krوب‌سایت: irn.mofat.go.krساعت کاری بخش کنسولی: یک‌شنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ ظهر و ۱۳ تا ۱۵ بعدازظهرتحویل گذرنامه‌ها: یک تا دو روز کاری

تور ژاپن و کره جنوبی

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار